Systemkamera

Funderar på att köpa en systemkamera. Har velat ha det en längre tid nu.  Finns en hel hög med olika och bra systemkameror, så det är ganska svårt att veta vilken man skall köpa. TIPS? Funderar på en Canon 500D.


Semifinal

Sverige är i semifinal! Ska vi ta oss till final? Eller ska vi åka ut mot Frankrike? 18:00 börjar matchen mellan Sverige - Frankrike! HEJA SVERIGE.


Bild

Här kommer en bild på Kissie från en galapremiär


Handboll 20:15 tv4!

TAGGA Sverige - Danmark 20:15!

Måste göra klart en läxa nu innan matchen sätter igång.


Guldbaggen

Imorgon skall jag, Patrik och Simon till Guldbaggen 2011. Det är en gala för film kändisar, I think. Hoppas man ser några riktigt roliga känisar! Foto-times


Home

Nu är jag hemma från kryssningen. På lördagen gick vi av i helsingfors och strosade runt i staden. Kollade i en del affärer och sedan satte vi oss och åt en god lunch. På kvällen åt vi buffé och måste säga att det inte var någon höjdare, hehe.


Helsingfors ^^

Nu slutade jag precis skolan och ska åka direkt till båt terminalen för att åka kryssning med familjen. Vi ska åka till Helsingfors. Så då åker vi på fredag eftermiddag och kommer hem söndag morgon. Höres då! Mobilbloggar från båten så checka in här imorgon kväll.


Helsingfors Domkyrkan


Romeo och Julia

Kom precis hem från Göta lejon där jag, mamma och Patrik var och såg Romeo&Julia. En musikal som var helt okej fast kanske inte precis min smak på låtar, haha.

Innan åt vi på en restuarang som låg mitt i gamla stan och det var riktigt NAjs! Vi firade min mammas födelsedag så GRATTIS TILL MAMMA!


Grand Hotell

Nu ska jag och Simon in till stan, Grand hotell för att fota vid Elle galan. Det är en stor gala med massa kändisar!  Hoppas man lyckas få några riktigt bra foton.


Nya skor

Köpte ett par nya skor för mitt presentkort jag fick på julafton.

Ankle boot

2 filmer

Nu har jag kollat 2 stycken filmer på Youtube. Den ena hette Nattbuss 807 och den andra Hata Göteborg. Dom båda filmerna var helt okej.

Nu måste jag sova! Är jätte trött just nu. CIAO


RSS 2.0