Bellatyrashow

Hejsan!

Skönt att det nu är helg eftersom det inte är någon skola imorgon. Eller kanske inte alla skolor, men min skola är ledig. Imorgon skall jag åka till Värmland och hälsa på min mormor. Alltid lika trevligt att komma dit då man inte träffar henne så jätte ofta.

Ikväll ska jag kolla på Bellatyrashow på deras hemsida. Dagens gäst: Egoina! Det ska bli otroligt kul att kolla på.Godnatt

Oj vad jag är mätt efter mina nyfärska jordgubbar med milk. Tänkte snart ta och sova för att orka med morgondagen. Ska ta en fika vid Ica maxi hade jag tänkt.

Idag så var jag,kakel och simon vid älvsjö för att spela lite fotboll. När vi hade spelat ett litet tag så dog vi varm choklad och en macka som vi satt och mumsade på. Sedan gick vi mot Willys för att se hur det såg ut vid älvsjö-willys.

Nu skall jag snart kolla på BellaTyrashow på deras hemsida eftersom att jag inte kollade på det tidigare programmet. Sedan måste jag sova må jag lova.

http://www.falkhall.com/wp-content/uploads/2010/03/BellaTyra.jpg

Måndag

Jaha, då var det en ny vecka igen då. Första dagen efter lovet var ju inte sådär jätte roligt. Var trött och somnade nästan på lektionerna ^^

Men det är bara tänka på att det börjar bli vår och solen börjar kännas, då brukar det ju gå lite snabbare tills sommarlovet.

Ska snart göra läxa i både SO och HK. Inte så jätte kul, men man måste få det gjort. Annars ska jag nog kolla på Svenska Hollywoodfruar klockan 21:00 på tv3.


Inte druckit den här? Gör det...

Lite skor/t-shirts jag vill ha

Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre. Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre.Grønne læder sneakers med røde & blå vinkler i siderne samt ruskinds kontrast ved snuden & Hummel logo på ydersiden i guldfarvet kontrast. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.
Skor från SmartguyKlik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre. Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre. Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre.

T-shirts från Smartguy
Skulle tänka mig att klicka hem lite av detta. Vill ha några saker mer än andra, men allt skulle sitta fint.

Nu ska snart sova för att orka med lördagen. Ska bara kolla klart ett program innan jag sover tänkte jag.

Talang och Solsidan

Idag vaknade jag vid halv 3. Hah, halva dagen är nästan borta då ju. Men vid halv 4 så gick jag ut och spelade fotboll någon timme.

Ikväll ska jag kolla på Talang och direkt efter Solsidan. Talang är roligt för att man får se både roliga,dåliga,bra saker i programet. Solsidan är både kul och bra på samma gång. Så klockan 20:00 måste jag sitta bänkad framför tv:en.

http://www.lingman.se/wp-content/uploads/2010/01/Talang2010NY2.jpg

Onsdag

Idag så har jag spelat fotboll vid ''mörten'' vid halv 3 tiden. Sitter just nu och kollar på förkväll. Trodde att Blondinbella skulle vara med idag men dom verkar ha tagit bort henne från dagens program.

Om ett litet tag skall jag äta och kolla på Andra avenyn. Det är gudomligt bra må jag säga. Händer alltid något bra i avsnitten! Så om ni inte har något annat för er klockan 21:00 så kan ni kolla det på svt1.
Ge mig sommar!

God mat

Idag kom farfar hit för att äta påskbord. Han kom hit vid 14:30 och sedan satte vi oss och åt 14:45. Vi åt Köttbullar,prinskorv,potatis,sill,ägg med kavjar (som jag inte åt) samt lite annat plock.

Ikväll skall jag kolla på Körslaget. Tycker inte det är några sådär jätte bra med i år men har man inget annat för sig så far man ta och kolla.

Hoppas ni får en bra påsk så hörs vi när jag bloggar igen.


En trött katt i huset :D

RSS 2.0