^^Hello

Godnatt!

Idag har jag inte gjort mycket mer än att pluggat,tv,data... Vad mer gör man på en söndag? Älskar söndagar då man bara kan ta det. Idag spelade jag bingolotto och gissa vad............... jag vann 100 kronor! Yeah grattis till mig!

Så idag har jag känat ihop 320 kronor. Inte dåligt tycker jag. Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. Skola,skola,skola ja och skola :)

Camilla åkte ut ur idol :)

Igår kollade jag på idol och det var ett riktigt bra teama. Michael jackson tema är aldrig fel. Rätt person åkte igår tyckte jag. Camilla fortsätt kämpa så blir du säkert något.

Idag ska jag plugga lite No,svenska och läsa. Allt ska vara klart tills imorgon så jag har inte mycket tid på mig.
Vad ska ni göra idag då?

Nu ska jag äta frukost och sen kolla på tv. / frejjss

Blog awrads

Gud vad dålig uppdatering det är här. I helgen blir det bättre uppdatering lovar jag! Idag tänkte jag spela fotboll men den planen vi skulle spela på var upptagen så vi gick hem igen.

Hur röstar ni inför blog awards? Foki måste man bara rösta på. Hon är sig själv helt enkelt. Inte så många som är det eller hur?

Shit vad trött jag är! Men jag ska nog läsa lite innan jag sover men det är bara skönt innan man somnar in i sin säng.
Hoppas ni får en bra kväll så kanske jag skriver ett eller 2 inlägg imorgon.http://www.stendalens.se/tr%C3%B6tt%20findus.JPG
Shär trött är jag just nu

Hej

Hej!

Ska snart tillbaka till skolan men tänkte kolla på Riverside först. Har 3 lektioner kvar nu, inte så jobbigt.
Idag kanske jag ska spela fotboll eller något liknande. Alltid skönt att få röra på sig eller hur?

Dålig uppdatering på senaste tiden jag vet! Men har inte haft tid till bloggen har haft massa annat att göra. Kommer bli bättre snart jag lovar! Kanske lägger upp lite mode lite senare idag. / Frejjss

Förslag ?

Godkväll allesammans! Idag så har jag varit på prao,spelat fotboll,ätit thaimat,kollat Riverside.
På torsdag är jag ledig från praon så det är skönt!

Ska kolla på Andra avenyn om några minuter men tänkte att jag var tvungen att blogga först.
Andra avenyn går det bara inte att missa! Det är sjukt bra eller om jag går uttrycka mig lite bättre så säger jag
''jävligt'' bra.

Ha en underbar kväll / frejjss

Ps, vad ska jag skriva om i bloggen ???

Dålig uppdatering!

Förlåt för den dåliga uppdateringen senaste dagarna. Har haft fult upp med annat. Jaja nu är jag på vägarna igen!
Idag har jag varit på praon så det blir andra veckan där nu. Blir bara tråkigare och tråkigare tycker jag, man får göra samma saker varje dag och det är inte så roliga saker vi får göra heller.

Ska lägga mig och läsa i en bok på 280 sidor som jag ska läsa ut på denna vecka och jag som verkligen inte gillar att läsa böcker. Menmen nu är det så att jag är tvungen så kommer inte undan med det för att jag kommer ha ''prov'' på boken.

Imorgon blir det bättre uppdatering vid 16 tiden då jag är hemma från praon. Okej? Ni får ha det bra så länge! / Frejjss

Ha en underbar kväll!

Hej, nu på kvällen har jag spelat fotboll i regnet. Man spelar extra bra i regn tycker jag. Man känner regnet mot ansiktet och bara njuter lixom.

Idag är det kanelbullens dag som man kan kalla det. Tror jag ska ta en bulle och lite te gör jag inte rätt i det?
Tror inte det är många som inte tar en bulle idag eller har jag fel?

Imorgon blir det andra veckan på praon! Det är kul men det som är jobbit är att gå upp vid 06:30 och och sen ska man åka iväg med tåg vid 07:06. Men man får ta dagen som den kommer :)

Nu ska jag kolla på någon film och dricka mitt te och äta en halv bulle. / frejjss

Premiär av Körslaget!

Hallojs

Som vanligt på lördagar så åker mina föräldrar och handlar och som vanligt följer jag med av någon konstig andledning. Men alltid kul att köpa hem något gott att smara på! Eller hur?

Nu på kvällen har jag kollat på Körslaget med Ola,ugglas,roger pontare,amy m.m. Jag är en sån som gillar Idol och Körslaget.

Dom här pogramen gillar jag lite extra. Bonde söker fru,Idol,Körslaget,Ensam mamma söker,Andra avenyn,Riverside,Prison break (slut),Kvarteret skatan (slut) ja.. och så finns det många flera som jag gillar men dom här gillar jag nog mest. Har ni samma smak på pogram eller gillar ni andra pogram mera?  /  Frejjss

12 ska bli 11

Ni Hao

Idag är det fredag och det betyder helg! Ska ut och spela fotboll om en stund men det blir nog inte så länge för att idol börjar klockan 20:00.

Ikväll ska 12 stycken sjunga och det ska bli skit skoj! det håller på lite längre nu också. Från 20:00 - 21:30 och då är det en timmes paus och sen får vi se vem som åker ut. Idol är så braa!! Det finns nog ingen som inte tycker det är bra eller hur? / FrejjssHah har inte mycket kort att lägga upp så får bli på katten ;)

Thaimat

Reklam i idol just nu så jag passar på att blogga. Kom hem några minuter innan idol började för att jag hade varit och köpt Thaimat med Simon. Fast nu är maten uppäten och det var gött.

Varje dag är en ny dag på mitt ''jobb'' på mc donalds. Vi får städa,ta brickor,torka bord,torka golv,hjälpa dom andra som jobbar där när dom behöver hjälp. Det är inte så värst kul men det funkar.

Nu sjunger Reza och hon är riktigt bra! 4/5 får hon. Men nu ska jag fortsätta kolla. Ha det gött / Frejjss


RSS 2.0