Mors dag

Idag så var jag min bror och mamma ute på stan för att äta en god lunch. Vi satte oss ute på en fin servering och beställde oss en god sallad. När vi hade ätit klart så började vi gå mot djurgården för att kolla på utsikten! På sommaren är utsikten från djurgården väldigt fin! Imorgon börjar sista skolveckan för mig. Sedan nästa onsdag så slutar vi skolan! Ska bli otroligt skönt med sommarlov! Den är verkligen efterlängtad.


Bild från förra sommaren

Kreta

För några veckor sen bokade min familj en resa till kreta. Vi ska bo på ett 4 sjärningt hotell, och stranden ligger precis brevid hotellet. Vi åker redan en vecka efter skolavslutningen. Så ja, det är bara några veckor kvar!

Vi ska på på Atlantica Caldera Village som verkar vara ett bra och väldigt schysst hotell. Vi ska bo där en vecka om man räknar med dagen vi kommer dit. Vi kommer till hotellet vid 23:00 så att hela den dagen är borta.


Lite bilder från hotellet

Bilder från Galapremiär

Idag var jag som sagt på galapremiär inne i stan. Det var mycket pressfotografer som stod och fotade när alla kändisar kikade förbi. Eller dom stannade upp på röda mattan så att alla skulle kunna fota dom. Stod själv och fotade med Patrik och Simon.


Johan Pråmell och Charlotte Perelli

Matte och Danny från E.M.D

Sanna Bråding

Kommer inte på namnet ..

Patrik Ekwall

Alcazar

Snabba cash .. Kommer inte ihåg vad han heter irl

Elin Lanto

Dokumentär

Ikväll kollade jag på en svensk dokumentär Candrah och döden. Handlade om en 31-åring som hade en neurologisk sjukdom och hade sedan sex års ålder andats med respirator. Hon skrev ett brev till Socialstyrelsen att hon ville avsluta sin behandlig och somna in.

Imorgon så ska jag till en galapremiär och fota lite kändisar. Visar bilder från det imorgon när jag kommer hem. Om jag inte skulle orka lägga upp dom imorgon så kommer det någon dag framöver.Blondinbella på en galapremiär som jag tog för ett tag sen


Childhood

Idag så var Jag Patrik och Simon på Grönalund för att kolla på Childhood-dagen. Det var bland annat Erik Grönwall,  Peter Jöback, Linda Bengtzing, Markolio, Velvet och Eric Saade som sjöng på scenen.

Det var verkligen inte något bra väder idag men ändå åkte vi dit. Eftersom man nästan aldrig gör något på en söndag så passade det bra att åka till grönalund.

Fotade lite som vanligt:


Peter Jöback


Erik Grönwall


Drottning Silvia

Lite bilder från Rix fm festival

Nu är jag hemm från Rix Fm festival! Det var många bra artister som sjöng denna fredagskväll. Vi stod en bra bit bort från scenen men lyckades ändå få några bilder.

Så här kommer dom:Erik hassle


Darin
Andreas Johnsson


Erik Grönwall


Eric saade


Amy MacDonald!En bild på hur långt bak vi stod

Bilder från Värmland och Rix fm ikväll

Ikväll så ska jag på Rix fm festival här i stockholm. Börjar 19:00 och håller säkert på några timmar. Känner att jag har börjat bli förkyld, ont i halsen, så får nog ta att köpa Strepsils så ska det nog bli bättre snart.

Har inte bloggat sen jag var  i Värmland så kan lägga upp några bilder därifrån.Kyrkan i Filipstad
Här inne handlade vi


På väg hem från Värmland