Halv åtta hos mig

Känner mig bättre idag! Så jag är nog på förbättringsvägen i alla fall.

Idag fick vi nytt schema i skolan. Lite flera sovmorgonar och något längre dagar. Imorgon slutar jag 16:30 senare kan man inte sluta, typ.

Om ett tag så börjar halv åtta hos mig. Hade tänk och kika på det! Den här veckan så är dom i stockholm alltså där jag bor. Ni som inte vet vad det är så kan jag berätta att dom är 4 stycken som ska laga mat. Slutet av kvällen så ska dom sätta betyg på maten. Den som får mest poäng vinner pengar, tror jag.

Ikväll kanske det kommer lite bilder från sommaren :)


Sommarbild ... igen :)

Röka? Dricka? Why?

När många kommer upp i tonåren så börjar folk Röka,snusa,dricka och sådana saker. Vad jag vet så faller nästan alla i grupptryck och då börjar röka och dricka. Varför ska man göra likadant som sina kompisar?

Jag själv röker och dricker inte. Något som jag inte kommer börjar göra heller. Inte innan jag är 18 år. Eller någon öl kan man prova om man vill. Jag själv har bara tagit någon klunk öl för något år sen. Men att gå på fester och dricka kommer jag nog aldrig göra.

När folk som är 14-16 år röker och dricker så tror dom att dom ''coola'' på något sätt. Varför ska det vara coolt att röka? Eller dricka, bli full är inget som är sådär jätte coolt eller?

Röka kommer jag aldrig prova

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/islam.bloggspace.se/images/gd/1202583532/Att-roka-cigaretter-ar-det-haram-forbjudet-eller-inte.jpg

Förkyld ?

Godmorgon!

Vakande precis och kände att min hals inte alls var helt okej. Så idag kommer jag nog få äta halstabletter hela dagen. Tänkte snart ta och äta lite gröt som frukost. Inte ofta jag äter gröt, händer någon gång i skolan kanske.

Igår kollade jag på robinsson! Har aldrig gillat det förut men dom senaste helgerna så har jag tyckt det varit ganska roligt att kolla på.

Nu måste jag börja göra i ordning gröten så vi hörs nog ikväll igen.


En varm dag i Augusti :D

Bilder från Grammisgalan

Här kommer några få bilder från GrammisgalanDanny sacuedo


Dregen


Amanda jensen

Ett bra tag sen!

Hej! Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Kommer inte ens ihåg när jag sist bloggade på den här bloggen.
Men jag ska ge bloggen ett till försök! Ska försöka blogga nästan varje dag, det kanske inte är helt omöjligt.


Igår så var jag vid Münchenbryggeriet med Simon och Patrik eftersom att Grammisgalan hölls där. Vi såg en del kändisar, men vi missade säkert jätte många!


Bla såg vi Amanda jensen , Danny saucedo , In Flames och ett antal till. Det var lite kallt att stå där men nästa gång vet man att man måste klä på sig lite varmare!

Ikväll kommer någon bild som jag tog igår. Nu måste jag äta frukost och sen bege mig mot Ica maxi.


Denna bild tog jag för några månader sen då det var en filmvisning. ser ni vem det är?

RSS 2.0