Galapremiär

Hej!

Nu var det cirka 4 dagar sen jag bloggade, men tänkte att det verkligen var dags idag! Igår Skulle jag, Patrik och Simon spela fotboll i stan, men när vi kommer till planen så visar det sig att det inte var tänt. Så vi vände hem med tåget och spelade på våran plan som vi har där vi bor.

Var och fotade på en galapremiär i fredags också. Lägger upp några bilder:


Petra MedePeter JöbackFelix Herngren

Fy vad kallt det är ute just nu! Massa snö...

foto1336 (MMS)

Fy vad kallt det är ute just nu! Massa snö är inte heller det bästa. Har missat 2 bussar precis som har åkt när jag sett dom. Nu måste jag vänta cirka 30 minuter på nästa buss i denna kyla :(


är just nu på H&M :) kollar på kläder, Köp...

foto1333 (MMS)

är just nu på H&M :) kollar på kläder, Köpt byxor på jc.


är ute och går runt sjön just nu. Ska till...

foto1329 (MMS)

är ute och går runt sjön just nu. Ska till ett café och ta något varmt att dricka, så kallt!


nyvaken

Nu har jag precis vaknat här i Filipstad. Ska snart äta frukost och sedan ut för att gå till kyrkogården. Kommer nog fota ett par bilder som jag kan lägga upp på bloggen ikväll.
Här kommer jag gå idag =)

Sitter på bussen

Sitter just nu på bussen som ska ta mig tll Filipstad. Jag och mamma ska hälsa på mormor den här helgen. Först åkte vi tåg från centralen till krillan och nu vidare till Filipstad. Är framme om cirka 2 minuter :)


'


Vinter vit

Igår smakade jag den nya Marabou, vinter vit. Tycker att den var ganska god, kanske lite som alla andra vit choklad. Men helt klart godkänt.

http://helenholmberg.se/bloggen/wp-content/uploads/marabou-vinter-vit.jpg

Saw 3D

Idag har jag kollat på den nya filmen Saw 3D. Har sett alla tidigare så det var bara ett måste att se den här också.
Känns alltid så kul att ha på sig 3D glasögon på sig, haha.

Tycker att filmen var jätte bra! Fast tyvärr besviken på 3D effekterna. Dom kunde lika gärna gjort filmen utan 3D om jag ska vara ärlig. Men mitt betyg blir 3/5.

http://bahmatildas.blogg.se/images/2010/asdfghj_102866310.jpg

Ett par timmars sömn

Inatt gibbade Jag, Patrik och Simon som sagt från 23-07. Tyckte att tiden bara flög iväg, kändes som vi bara suttit där någon timme. Nej, men kanske lite mindre än vad vi faktiskt gjorde.

Efter gibbdet åkte vi raka vägen hem för att sova ett par timmar. Somnade runt 9:15 och vaknade upp 14:15, då alarmet ringde.

Om en timme ska vi till en galapremiär. Alltid kul att kolla om det kommer några roliga kändisar ^^


http://theresemamma.blogg.se/images/2009/sleepy_62972526.jpg
Såhär trött var jag imorse!

Sitter..

Just nu och nattgibbar vid skanstull. Suttit här ett par timmar, men har även varit vid slussen och köpt mat med Simon och Kakel. Ska fortsätta spela nu!


Min katt som kattunge!


Swedbank

Idag har det varit en mycket hängiven dag. Började dagen med att åka till Swedbank för att orda med mitt bankomatkort. Det tog ett litet tag innan det var våran tur, men tillslut kom vi fram!

Sedan ta tåget till Skanstull för att ordna med nightgibb som vi ska på imorgon kväll. Man sitter väll där från 23-07 på morgonen, men självklart tar man luft lite då och då.http://www.tabycentrum.se/virtupload/tabycentrum/content/butiksloggor/logo_swebank.gif

RSS 2.0