44 slag :D

Idag så har jag varit på en galapreimär för att fota en del kändisar. Men under den timmen vi var där så kom det cirka 5-10 kändisar. Det var verkligen inte värt att åka dit idag!

Sedan åkte vi och spelade minigolf i tanto. Jag vann, fick 44 slag medans Patrik och Simon fick 50 slag var. Tre gånger av tre så har jag vunnit alla tre. Hur bra är inte det?

T

Minigolf ^^

Idag så åkte jag och två andra ut med en buss långt ut i vildmarken. Hah, vi åkte ut till landet för att spela lite minigolf. Men sedan när vi var där så bestämde vi oss för att åka tillbaka till stan för att spela vid Kristineberg istället. Så det var bara att vända och åka raka vägen mot stan igen.

Jag vann som vanligt.. två gånger av två så har jag vunnit båda ^^ Idag fick jag 49 slag på 18 hål. Medans Patrik fick över 70 slag och Simon 59 slag.


Bild dagen på Skansen 9:e Juni

Love 2010

Godmorgon!

Igår var jag och kollade på Love 2010 vid skeppsbron, som ligger vid slussen här i Stockholm. Man kunde visst kolla det på tv:en också. Bland annat sjöng Katie Melua, Johnossi, Miss Li, Eric Gadd, Timo Räisänen och Cookies N Beans.

Vi hade väntat oss att Agnes Carlsson och veronica Maggio skulle sjunga. Det var dom 2 vi var där mest för att kolla på. Sedan kom artist efter artist in men ingen av dom syndes till. Sen var det slut och vi var lite besvikna på att dom inte sjöng.

Några bilder som jag tog:


Miss Le


JohnossiEric Gadd


Mycket folk som tittadeKungen och drottningen ( dom kom åkandes vid halv 7)

Grönalund

Idag har jag varit på Grönalund och kollat på Sommarkryset med Patrik och Simon. Bland annat var Robyn, Petter, Cookies ’n Beans, Erik Grönwall, Play och Crossfire (med Rigo & Körslagetkören).

Imorgon/idag så ska jag till Slussen/Skeppsbron för att fira nationaldagen. Kommer vara en del artister har jag hört också.

Bilder från idag:


På båten mot Grönalund
Petter och Gry
Erik Grönwall
Play från Made in Sweden

Minigolf ^^

Idag har det varit ett otroligt fint väder! Man har kunnat vara ute hela dagen och bara njuta av solen. Idag så har jag spelat minigolf vid skanstull. Jag, Patrtik och Simon var det som spelade. Gissa vem som vann? Självfallet så var det jag som vann!

På vägen hem stannade vi till vid Ica och köpte oss en god dricka.
Finns den här i sverige? Köpte den på Åland förra sommaren

RSS 2.0