Idol 2009 fortsätter .... Nu

Idol var sjukt bra idag! Många var bra andra gryma. Mina favoriter ikväll är dom här 3 på bilden nedanför. Fast Erik var bäst idag. Blev samma visa som igår,jordbubbar med mjölk. Nu är det 40 minuter kvar tills vi får se vilka 2 som går vidare till fredags finalerna. Jag själv tror det blir Erik och Rabih. Vilka tycker ni hade det lila extra? / Frejjss


Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Detta ska jag köpa till 100%

Heej,

Tröjan ska jag köpa det lovar jag. Skorna kommer jag också köpa men vet inte vilken färg. Ska köpa en tjock tröja snart också. Snälla kom med bra förslag på online affärer. Jag ska snart äta kyckling med ris.

Klockan 20:00 är det idol igen! Missa inte det! / Frejjss





3e dagen på prao

Idag har det varit lungt på praon, vi var bara 2 stycken där men endå behövde vi inte göra så mycket. Har lite ont i huvudet efter dagens arbete. Det jag tycker är tråkigast är att plocka brickor ute i resturangen.

Längtar tills det är lördag morgon då man kan sova ut hur länge man vill! Jag går lixom upp 06:30 varje dag nu för att hinna med tåget, Det är skit jobbigt.

Nu ska jag ta något att dricka och äta och hoppas att jag inte är lika trött efter det. Hoppas ni haft en bra dag än så länge. / Frejjss

Idol och Andra avenyn

Hej

Har kollat på Idol och Andra avenyn nu på kvällen och måste säga att båda var riktigt bra. Min favorit var Moa fast som inte gick vidare till fredags finalerna. Hoppas juryn tar vidare henne då!
Ni som inte sett Andra avenyn se det! Det är sevärt. Till Idol/Andra avenyn så har jag ätit följande:



Åt Jordgubbar till idol




Och till Andra avenyn blev det Hallon


Katten ville vara med och kolla :)

Ulf Larsson R.I.P



/ Frejjss

Blir att kolla på idol hemma

Hemma från andra dagen på praon. Idag var det lungt, vi gjorde inte så mycket, tog det mest lungt. Men imorgon blir det nog mera jobb då vi bara är 3 st.

Idag tänkte jag se idol live men eftersom det slutar sent så gick det inte. Vem som åker ut går klockan 22:40 och sen kanske man är ute 23:00. Kanske är hemma 01:00 och sen ska man upp 5 timmar efter, det skulle jag inte orka.
Det  går ju lika bra att se det på tven eller hur? / Frejjss


Innan jag hämtade katten (höger)

Idol om 15 minuter

Imorgon får jag 20 minuter längre sovmorgon! Jag måste gå upp runt 06:30 imorgon. Vi ska ta tåger som går 04 mot Centralen. Kommer säkert vara lika trött som jag var idag. När vi kom in och sa att vi skulle praoa här så frågade han om vi ville ha något att dricka, Cola tack. Vi satt och drack den vid lunchrummet. Vi satt där 2 timmar innan vi började jobba.

Ska stax kolla idol, vem åker ut? Har ingen aning om vem som kan åka ut så vi får se. / Frejjss

Mc donalds

Nu är jag hemma från min första dag på ''nya'' jobbet som jag ska vara på 2 veckor framåt. Jag praoar på Mc donlads och det är stek där! Det är lungt men man får göra mycket olika saker. Man får, Torka bord,köra alla brickor i en disk maskin,Fylla på is,pommes,papper,surgrör m.m.
Det är gött att vi får äta vad vi vill för 70 kronor. Det blir 700 kr på 2 veckor det. Det är stechk måste jag säga!

Ikväll ska jag kolla på Dif-Aik en halvlek. För sen klockan 20:00 börjar mitt favorit pogram Idol! / Frejjss



Imorgon ska jag ta någon sallad

Prao imorgon :D

Godkväll

Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig inte. Imorgon måste jag gå upp vid 06:00 för att sen 06:30 möta upp 3 andra från min klass som ska praoa på Mc donalds! Det ska bli sjukt kul, hoppas jag! Tänk 4 stycken på samma prao kan inte bli bättre.

Nu på kvällen har jag spelat fotboll med Patrik och Simon. Sen kom 2 stycken som jag ska praoa med. Vi började prata om när vi ska träffas imorgon. ja, då kom vi fram till att vi ska träffas 07:00 vid tåget.

Nu sitter jag och dricker varm choklad med en bulle. Kollar på en film som går på 4an. Det är en film som liknar Beck. / frejjss

High school musical

Idag vaknade jag runt 10:00 och tog mig en god frukost. För idag skulle jag,patrik,simon kolla på High school musical på Göta lejon. Musikalen var jätte bra, mycket skratt blev det. Inte nog med det, Kevin Borg var med. Han har gjort stora framsteg måste jag säga. Först vinna Idol och sen vara med i High school musical det är ju hur kul som helst för han. I pausen så köpte vi oss 2 hamburgare från Mc donalds. När allt var slut så åkte vi raka vägen hem.

Det blev en lyckad Musikal iallafall. Boka era biljetter med! / frejjss


http://www.musikaler.se/wp-content/uploads/2009/07/HSM_undersida_kev.jpg

Nr 1 eller Nr 2?

Hade tänk att köpa någon av dessa tröjor. Vilken tycker ni jag borde köpa? / Frejjss



Nr 1


Nr 2

Halloo

Tjena!

Igår var jag och såg Flickan som lekte med elden på Rigoletto. Den var sjukt bra, man blev inne i den nästan direkt! Så ni som inte sett den det är bara att boka biljetter. När jag kom hem så tog jag ett varmt bad.

Idag var jag på Göta lejon, men det skriver jag mer om i nästa inlägg. / Frejjss


''42 tum plasma tv''

Om ett litet tag så ska jag åka mot bio sallongen. Flickan som lekte med elden ska jag se! Någon som kanske har sett den? Idag när jag följde med päronen och handlade så köpte vi en plasma tv ''42'' tum. Vi har en 50 tum också, Den står i vardags rummet. Lägger upp en bild på hur den ser ut när vi fixat den, Blir antagligen imorgon.

Innan jag åker med Simon in till bion så ska jag ta mig en skål Red Berries. Det är hur gott som helst! Hörs när jag kommer hem / Frejjss


http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00743/SPECIALKred_berries_743840w.jpg

Flickan som lekte med elden

Halloj

Idag ska jag på bio och kolla på den nya filmen, Flickan som lekte med elden. Den verkar vara jätte bra. Bion börjar 20:30 så det är ett tag kvar. Innan tänkte jag följa med när mina föräldrar åker och handlar.

Snart ska jag äta frukost och kolla på Riverside på Svt. Det går Måndag-Lördag och sen på söndag så visar dom alla avsnitt som gått under veckan. / Frejjss

Dagens vill ha

Hoppas ni alla har haft en bra fredag kväll! Själv har jag kollat på idol som var riktigt bra idag. 19 som säkert gått vidare och nu står det mellan Calle och piotr som ska ta sista platsen. Jag tror nog Calle går vidare för att han har en mycket bättre röst än piotr. Vem tror ni tar sista platsen? / Frejjss



GREY BEACH PHOTO SWEATSHIRT



BLACK EAGLE SWEATSHIRT

Cats

Hej!

idag tänkte jag gå på Musikalen Cats men kände att den inte skulle vara så bra, så min bror fick gå isället.
Kollar runt lite på olika klädesplagg som jag kan tänka mig att köpa. Lägger upp lite senare om jag hittar något!

Idag var jag sådär trött i skolan som man kan vara ibland, så jag orkade inte jobba så mycket dom sista lektionerna. Men ni har väll också känt så ibland? Lovar att bättre mig med bloggandet! Ingen uppdatering igår men det får jag ta igen idag/imorgon.

Någon dag tänkte jag lägga upp bilder på min katt. Från när vi fick han tills nu. Det kan vara kul, eller hur? / Frejjss

Ps: Missa inte idol som börjar om 15 minuter



Skolfotografering imorgon :)

Nu är jag hemma! Hade ca 2 timmar rast mellan 12-14 idag. Skönt var det! Ska spela fotboll om en stund och sen så skall jag köpa Thaimat. Blir ganska ofta nu för tiden. Men det är ju så gott! Eller hur? Kanske ska beställa en tröja idag, men bara kanske.

Imorgon i skolan så har vi skolfotografering och sen framåt dagen så har vi spex! Det kommer bli kul! Vet ej vad jag ska göra på spex men kommer nog på något.

/ Frejjss



Idol 2009, nu kör vi!!

Idag så har jag sett att det börjar bli mycket mörkare och tråkigare ute! Känns alltid som att skoldagarna är längre då. Idag tänkte jag köpa Thaimat men det blev inget av med det. Ska strax kolla Idol, det är minst 100 stycket som gått vidare och nu ska dom bli 20 stycken! Många drömmar korssas! Sånt får man ta när man är med i idol.

/ Frejjss


Robin Bengtsson

Kollade på idols hemsida och där fick jag syn på Robin B som sjunger sin nya singel! Otroligt bra är han verkligen!

/ Frejjss


Nektarin är gott

Godkväll! Jag skulle på träning 19:30 idag, När jag kommer dit så ser jag ingen i mitt lag. Jag kollar lite nogranare men ingen där! Jag tänkte, jag går väll hem då. När jag kommer hem så går jag in på mitt lags hemsida och ser att det står insällt! Jag som hade kollat noga att det var träning.

Då gick jag ut med Sajmon och Patrik och spelade fotboll isället. På vägen mot planen så hade jag en god och saftig Nektarin som jag smaskade på. Gött var det. Sajmon hade en Mandarin som han slängde iväg för att den var äcklig.

Nu har jag precis tagit ett varmt och skönt bad såhär efter fotbollen. Snart är det dax för te! Jordgubbs te, mums.
Imorgon börjar jag 09:10 så jag får en liten sovmorgon imorgon då jag börjar 08:00 varje dag annars.
Ha de gött!

/Frejjss

090921 ;)

Har varit hemma ett tag sen jag kom hem från skolan. Kollade nyss på Simpsons som jag kollar på lite då och då.
Har varit en lugn dag i skolan idag. Haft Musik,Svenska,Engelska,språk Fick tillbaka ett prov i svenska också.

Idag så ska jag träna runt 19:30 - 21:00. Längtar tills imorgon då det är idol igen! Bästa pogram ever eller? Nä kanske inte men ligger högt upp på min lista. Vad skall ni göra idag då? Hoppas ni får en bra måndag. / Frejjss


Topman

BLACK CHEEKY MICKEY SWEATSHIRTBLACK EAGLE SWEATSHIRT
Dom här 2 tröjorna kan jag tänka mig att köpa! Båda finns på Topman. Jag behöver verkligen tjocktröjor då jag nästan bara har kortärmade. Vad säger ni, är dom fina? / frejjss

090920

Hej! Idag har jag inte gjort mycket alls. Kollat på fotboll,spelat ett spel och bara tagit det lungt. Jag ska snart äta middag som består av Kyckling och färsk potatis med någon god sås.
Jag har börjat leta runt på internet för att köpa lite höst kläder. Men hittar inte något som jag verkligen vill ha, vet ni någon bra sida? Är ute efter tröjor.
Om cirka 1 timme och 10 minuter så ska jag spela bingolotto, igen. efter det är slut så ska jag ut och spela fotboll en stund.

Nu är maten snart klar. Vad ska ni äta för middag idag? Ska ni göra något kul ikväll eller kanske bara ta det lungt? / Frejjss

Dagens outfit

Halloj igen! Nu ska jag strax gå upp och kolla på Barcelona. Ska kolla på hur Zlatan spelar! Blev nyss 1-0 genom Zlatan, går riktigt bra för han just nu. 3 mål på 3 matcher är inte dåligt inte! Jag har varit  i Barcelona och kollat på Barcelona-Bilbao. Det var riktigt stort! / Frejjss




Tröja:H&M
Byxor:H&M

Haft en rolig dag :)

Hej, hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen! Idag har jag varit i Värmdö med Patrik och Simon och kollat på Kevin Borg som uppträde. Han sjöng 5 låtar, han är en riktigt duktig sångerska. Klockan 21:00, om 15 minuter ska jag kolla på en film som heter Freake friday och går på 4an. Det ska vara en Komedi!

Imorgon så skall jag och en till hämta ut biljetter till high school musical. Det ska bli kul att kolla på! Har ni tänk att gå på det?
Om ett tag så kommer dagens outfit. Ni får ha det bra så länge/ Frejjss

Ut och spela fotboll

Klockan är just nu 21:26 och jag sitter och kollar lite smått på kändis jungeln. Ska snart ut och spela fotboll.
Idag hade jag prov i skolan, So prov och det gick sådär. Efter skolan så gick jag hem och kollade på tv. När klockan knapp blev 18:00 så gick jag ut och spelade fotboll. Vi var fem stycken som körde. Ganska kul, men skulle hem till 20:00 för att se idol. Erik som gick vidare i andra chansen tycker jag var bäst! Grym röst hade han verkligen.

Aja, nu skall jag ut och spela fotboll så vi hörs senare / Frejjss

Kändis djungeln: Hiss? Diss?

Nu är idol slut och tyckte inte någon jätte bra gick vidare idag. Imorgon är det extra chansen och det ska bli kul att kolla på! Tog ett varmt bad innan idol började, riktigt skönt var det. Ska snart plugga lite inför provet imorgon.

Någon av er som brukar kolla på kändis djungeln? Jag sitter och kollar på det nu men tycker inte det verkar så ''jätte'' kul. Får gå över till en annan kanal helt enkelt. Kanal 3 tycker jag är bäst. Vilken tycker ni? / frejjss


Prov imorgon!!!

Tjingeling! Hoppas ni mår bra den här Torsdagen. Jag mår bra, haft en lugn skol dag med två stycken idrotts lektioner. Dom övriga lektionerna var: Matte,Sett,Matte. två stycken Matte lektioner och två  idrotts lektioner är inte dåligt inte. Imorgon är det Fredag och jag har prov första lektionen. Hoppas det går bra! Måste läsa på mera nu ikväll så att jag inte missar något. Ni själva då? Har ni mycket prov?
Kommer ett inlägg om någon timme igen. / frejjss


Idol-Lars på heron city dagen efter Johan Palm åkte ut

Idol om 3 minuter

Tjena! Sitter och väntar på att Idol ska börja. Igår blev en riktig succe! 22 stycken gick vidare och det var mer än väntat! Gävle verkar vara än mycket bra sång stad. Efter Idol måste jag plugga! Ska nog bada lite senare också.
Oj nu börjar det snart 3-4 minter kvar! Hoppas ni också kollar. Ni som jobbar sent kan ju alltid kolla på hemsidan.



Thaimat

Hejhej! Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er. Ikväll ska jag inte göra så mycket mera än att kolla på idol och läsa So som jag har prov på, på fredag. Nu väntar jag på att få Thaimat hem. Patrik och Simon åker och köper till mig och till dom själva såklart.
Är helt slut efter denna dag! Först gå i skogen i flera flera timmar, sen komma hem och vila sig ett tag och sen gå ut och spela fotboll. Hur orkar jag? Äh hade ju vilat ett tag hemma innan jag gick ut och spelade fotboll så det var lungt.

Nu skall jag kolla lite på tv innan maten kommer hem. Men ni får ha det bra så länge så skriver jag lite mera ikväll.




En dag ute i skogen

Hello, kom nyss hem från att ha varit och gått i skogen med klassan ca 2-3 timmar. Vi gick cirka 14 km! Var helt slut när vi kom fram. Men när vi var framme så skulle vi gå 1 km till för att det inte gick någon buss, jobbigt! Vi kom iallafall tillbaka vid 13:00 så det var lungt. Hah, jag trodde att vi skulle samlas klockan 08:08 vid tåget, fast ingen var där när jag kom. Det tåget jag trodde vi skulle åka kom lite senare och jag trodde att jag såg alla andra vid andra sidan så jag gick på tåget. Vi skulle åka en station så jag gick av i Handen. Ingen klass där inte!? Jag åkte tillbaka för att se om dom var där nu. Nepp ingen stod vid stationen heller. Så jag tänkte gå hem, men när jag kommer ut så står dom där, då sa dom var kom du ifrån? Jag ba, gick runt lite för att jag kom förtidigt. Dom vet att jag bor mot andra hållet.

Det har varit en kul dag, vi fikade på i skogen också. Många blev blöta ända upp till knäna, men jag klara mig fintfint!
Nu skall jag kolla på Riverside så vi hörs / frejjss


Idol 2009 är i full gång

Hur mår ni? Jag får bara bra, kom nyss in från att ha spelat fotboll borta vid ''mörten'' och det var kul!
Missa inte idol ikväll, sänds på tv4 klockan 20:00. Denna gång är det i Gävle och jag hoppas att det finns många duktiga sångare där! Längtar till vecko finalerna då man kan gå live på dom! Förra året fick vi Kevin Borg som vann idol 2008. Det går riktigt bra för han har jag sett!

Om ni inte sett Riverside eller Andra avenyn så föreslår jag att ni går in på Svt och kollar på det! Det är sjukt bra! Många av er kanske tänker, äh det är nog inge bra och då missar ni något! Så in och kolla med er nu! / frejjss


Kolla maten som någon hade beställt när jag var i Barcelona för ett par år sedan

Michael Jackson!

Hej kom hem från skolan för ett tag sen. Hade en lång lunch som varade från 10:15 - 12:40 så jag gick hem och tog det lungt ett tag. När jag kom hem från skolan vill säga 15:20 så tog jag lite att äta. När klockan var runt 16:00 så lyssnade jag på musik ett tag. Och nu sitter jag här och är inne på Aftonbladet och fick syn på det här http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5796234.ab tyvärr så måste ni kopiera den men hoppas det är lungt. Det visar Michael Jackson, kolla så får ni se!

Ändrar till den här texten nu! Orkar inte med den jag haft tidigare, den är så jobbigt! Vad skall ni göra idag? / frejjss



Coola skor

Hittade några roliga/coola skor på internet som jag ville dela med mig här på bloggen. Vad tycker ni om skorna? Hiss? Diss? / Frejjss








Ändra något på bloggen? Hjälpa mig?

Dålig uppdatering idag, Hade en ganska lång skoldag idag. När jag kom hem gjorde jag inte mycket alls, satt vid datan, lyssnade på musik, kollade på tv sånt som man gör när man kommer hem från en tråkig skoldag. Sen ett tag efter så skulle jag äta och dirket efter på träning.

Imorgon börjar jag 09:10 och slutar runt 15:20 så det blir några timmar i skolan imorgon också.
På onsdag ska våran klass ut i skogen med No läraren och gå ca 14 km. Vi kommer stanna på vägen och äta våran matsäck som vi då ska ha med. Det kan bli kanon kul!

Nu ska jag äta Jordgubbar och kolla på tv. En fråga bara .. vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen ska jag ändra header? Skriva med en annan färg? Mer bilder? Tyck till vetja! / frejjss


En dålig bild på Robin B och Alice S

Godnatt

Nu ska jag snart gå till sängs och läsa en bok som jag har prov på om några dagar i skolan. Har prov i So på fredag med som jag inte ens har börjat plugga till, får ta hem det imorgon.

Inatt är detVMA music awards, tror det är en av dom största galorna och den är i New york! Det börjar 02:00 på någon kanal, men vilken? Inte för att jag kommer sitta uppe och kolla på det men hittar inte vilken kanal det är på. Hoppas någon av er där ute kommer sitta på det. Tror att det skulle vara jätte kul att kolla på.
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen läsa. Ha det bra / frejjss



Bingolotto

Jag är mätt jag! Har presic ätit en bit blåbärspaj shit vad mätt man blir på det. Men gott är det iallafall!
Matchen som jag hade tidigare idag förlora vi med 3-1! Vi körde en bra match bortsett från resultatet och då får man vara nöjd tycker jag.

Sitter och spelar Bingolotto som går på tv4+, det var en rolig gäst idag! Dagen gäst, Carolin af Ugglas är på plats i Göteborg. Hon sjunger bra och är rolig tycker jag. Tycker ni annat?

Imorgon är det skola igen. Musik är första lektionen, gillar inte att spela piano,gitarr m.m. Men jag överlever! Slutar inte så sent imorgon, 14:00 så det är skönt! Men nu ska jag spela andra bingot men vi hörs lite senare / frejjss


Denna tog jag på fjärilshuset cool va?

Sista matchen för iår!

Godmorgon, Vaknade runt 11:30 idag och kände mig pigg. Tog en god frukost och satte mig vid tven. Idag har jag fotbolls match klockan 15:00. Sista matchen för iår, det känns tråkigt för att vårat lag kanske läggs ner nu efter säsongen. Men får hoppas på att det kommer en ny tränare som det har pratats om.

Efter matchen så ska jag hem och vila mig ett tag innan jag ska ut och spela fotboll igen. Tror att jag ska äta thaimat idag! Alltid gott med thaimat som jag sagt ett antal gånger nu. Klockan 19:00 så ska jag kanske spela bingolotto. Det är nästan bara gamla som kör det men jag vill spela en gång iallafall!

Nej nu måste jag förbereda mig inför matchen! Sista matchen och hoppas på att få göra ett/flera mål! Inte känt mig på topp senaste matcherna, men idag så! Hejs / frejjss


                            Sista matchen för iår!

Bilder från Summer 09

Sitter och kollar på bilder från sommarlovet. Man njuter verkligen av sommaren. Tog en del kort också.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att följt med familjen och handlat lite mat för nu var det ett tag sen vi handlade. Det var inte så kul men hade inget att göra hemma så jag följde med.

Lite senare ikväll så ska jag spela gamecube, Shit det var ett tag sen man körde det. Det är alltid kul att spela lite spel när man har tråkigt en sån här lördag kväll. Sorry för dålig uppdatering men har känt att det inte fanns något att skriva om.
Men tänkte lägga upp lite bilder från mitt sommarlov om det är okej. Ja, det är nog okej för er?




En solig dag ;D









En trött katt :P

Mycket folk på Allsång





Fikar xd

Hallon på våran baksida

Spelar fotbolls match , jag i blått





Bio





Smaksatta godisar

Det var lite bilder från Sommarlovet det. Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova, har match imorgon! Ses / frejjss


Bion var bra - nu idol

Sorry för den dåliga bloggen innan. Hann tyvärr inte skriva längre för att vi var tvungna att springa till tåget. Men nu är jag hemma efter en kul bio kväll.
Vi började med att hämta ut h
ighschoolmusical biljetterna som har premiär om någon vecka. Sen tog vi bussen mot Stureplan för att hämta ut bio biljetterna,en sak jag måste berätta innan jag fortsätter.

När vi var på väg för att hämta ut bio biljetterna så kom 2 tjejer fram och börja skriva och säga '' shit det är ju du som har varit med idol'' sen fortsätter dom skriker och vill ha autograf, gaah. Men det var inte till mig dom sa det utan det var till min bror. Han säger ''nej har inte varit med i idol'' men dom ger sig inte och säger skriv den autograf här på handen, så gav dom fram en penna. Sen gick vi där ifrån.

Så, När vi hämtat ut biljetterna så gick vi till 7-elven för att handla lite smått och gott. Jag köpte en dricka Vitamin well och en påse med frön. Därefter mot Mc donalds för att köpa 2 hamburgare, var hungrig eftersom jag inte ätit något på ett bra tag.

Bion var super måste jag säga! Högre än mina förväntningar. Så jag tycker ni borde se den, Prinsessan. Fotade lite som jag lägger upp imorgon. Nu ska jag kolla på idol på tv4.se/play. Ha det gött / Frejjss



Nice bild eller hur?


Mot bion

Nu ska jag snart åka mot bion för att se filmen Prinsessa som har premiär idag! Men innan det tänkte jag skriva en liten blogg.

Sista lektionen efter lunch var No. Vi fick lite uppgifter som vi skulle lösa. Nu måste jag gå så vi hörs sen/ frejjss

Bio efter skolan ;)

Sitter hemma och har lunch rast. Orkade inte vara kvar i skolan när jag hade 1 timme och 30 minuters rast, var ingen god mat i skolan heller. Jag missar idol idag. Ska på bio klockan 19:00 och då hinner jag inte hem till 20:00. Men som tur är så går det repris på söndag som jag måste försöka kolla på.

Har No kvar som börjar 14:00. Ingen aning om vad vi ska göra idag. Förra gången då jag åkte till Värmland så hann jag inte vara med på den lektionen, men då kollade dom på film. Hoppas vi gör det idag med!

Nu ska jag ta något att äta innan jag dör av hunger. Hörs sen / frejjss


Gillar detta kort :D

Barnhemmet

Nu på kvällen så har jag kollat på Barnhemmet som jag fick hem i brevlådan idag. Och jag måste nog säga att den får ett starkt G av mig. Nästan lite för lång. Efter filmen så började idol. Det var många som var riktigt duktiga som gick vidare! Längtar redan tills imorgon!

Imorgon så ska jag till skolan från att ha varit hemma 3 dagar. Ganska jobbig dag imorgon men äsch det är bara en dag kvar innan helgen, får tänkte framåt!

Hoppas ni haft en bra dag! Jag ska strax hoppa i säng och sova. Ska ta undan lite pengar först. /frejjss



Riverside

Ni som missat Riverside så lägger jag upp det här. / frejjss


Idol 20:00 tv4

Ikväll är det idol igen! Det börjar 20:00 på tv4 missa inte det! Imorgon ska jag på bio och kolla på den nya filmen prinsessan som har premiär imorgon. Jag tror och hoppas att den är bra, vad tror ni?

Innan vi ska till bion skall vi hämta ut Biljetter till Den nya musikalen. Det skall bli kul att kolla på! Ska ni se den?? Den är ca 2 timmar lång. / frejjss


Nervösa?

Hahah kolla på detta om ni missa idol!

Hemma en dag till . ..

godmorgon! Jag är hemma från skolan idag med. Vi har 2 idrotts lektioner som jag inte skulle kunna vara med på, sen hade vi bara en matte lektion och där efter sluta vi. Då tyckte jag inte det var någon ide att gå. Men imorgon ska jag till skolan iallafall!

Åt nudlar för en stund sen, och mycket gott var det. Tänkte snart gå och sätta mig på baksidan en stund för det är ganska bra väder ute. Ta lite juice och bara ta det allmänt lungt. Går ni i skolan idag? Eller är ni kanske sjuka som jag är?

Nu ska jag sätta mig på baksidan medans solen är framme! Ni får ha en bra skoldag/hemma dag så skriver jag lite senare. / frejjjss


Sverige vann :D

Halloj, Det gick vägen i Malta-Sverige! Sverige vann mot Malta med 0-1, det var tur det.
Nu sitter jag och kollar på idol som har börjat för 10 minuter sen. Ska snart göra iordning te. Det ska bli gött!

På fredag ska jag gå på bio och kolla på den nya filmen Prinssan som har bio premiär! Nu börjar idol igen så s
kriver mer senare! / frejjss


150 miljoner: Vad kan man få för det??

0,24 stycken Zlatan Ibrahimovic

30 stycken Ferrari 458

2 000 nätter i Prinsessan Lilians Svit på Grand Hotel i Stockholm

39 473 resor Stockholm–New York (mellanlandning på Island)

272 727 biljetter på Östra läktaren till Sverige–Albanien

300 601 stycken spikmattor

3 947 368 stycken Big Mac

15 000 000 Aftonbladet

25 000 000 stycken Piggelin

Ja.. Vad säger ni? /frejjss


Malta-Sverige 18:30

Hejsan, Vaknade 11:30 idag och kände att jag fortfarande hade ont i halsen. Men för övrigt känner jag mig bra, så det är ett plus. Idag händer inte mycket förutom att kolla på Malta-Sverige och direkt efter kolla på Idol!

Fast nu tänkte jag kolla på Riverside, tråkigt med så korta avsnitt bara. Vad ska ni göra idag då? Ska ni också kolla på Malta-Sverige ikväll? Heja fram Sverige till en seger! Direkt efter Malta-Sverige så börjar Idol på samma kanal, så missa inte det. / frejjss


Fanns många Michael Jackson tröjor att välja på i Värmland

Idol var grymt samt Andra avenyn

Idol var bra, många var dåliga,många roliga,några bra. Längtar redan tills imorgon 21:00 då det är Idol igen! Direkt efter Idol kollade jag på Andra avenyn som var grymt bra! Skulle kunna sitta flera timmar i sträck och bara kolla på det!

Jag ska bada nu isället, hann inte bada innan. Hoppas jag är lite bättre tills imorgon! Bara inte sämre.
Nä nu ska jag bada men ni får ha en bra kväll! / frejjss


Trött,bad,idol

Sitter och dricker Vitamin Everyday med smaken av grönt äpple. Den är helt okej. Ska snart äta pizza, äter inte pizza ofta men är sugen på det nu iallafall. Idag har jag bara suttit vid datan och tven och tagit det lungt. Ska snart ta ett varmt bad och sen kolla på Idol som börjar 20:00.

Så Missa inte IDOL 20:00 tv4. Nä nu ska jag hämta min Vitamin Everyday, vi hörs ikväll. / frejjss


På väg hem från Värmland så stannde vi upp i Degerfors

Idol ikväll :D

Filmen jag kollade på igår var bra tyckte jag. Den får ett starkt G av mig. Idag när jag vaknade så kände jag att jag inte orkade gå till skolan så jag stannade hemma, Men får hoppas att jag är bättre tills imorgon.

Idag är det premiär för Idol. Har kollat på idol varje år och alltid tyckt det ha varit lika kul att kolla på.
Och idag är det äntligen dax! Ska ni också kolla på idol? Gör det säger jag bara.

Idag åkte min bror och hans kompis för att se om dom kunde se Tokio Hotel eftersom dom är i Stockholm idag. Men det verkar inte som att dom har sett dom, det var synd.

Känner att min mage måste få något i sig. Ni får ha en underbar dag så hörs vi lite senare! / frejjss


Gott? äckligt?

Film dags

Hallojsan, tänkte kolla på en film nu. Köpte den på marknaden i Värmland, den heter The Gathering och ska vara en skräck film. Hur mår ni idag då? Bättre än mig hoppas jag. Kollade på Färjan 3 klockan 20:00. Färjan spelas in på Cinderalla och det är ju kul eftersom jag har åkt den ett antal gånger.

Nu ska jag sätta på filmen kommer kanske ett till inlägg om hur filmen var sen / frejjss


Förkyld

Sitter och kollar på 2 1/1 men som jag gillar sjukt mycket. Det blev ingen träning för mig idag kände att jag inte orkade gå på träningen. Ska strax ta ett varmt bad och se om det blir bättre men tänkte bara lägga in ett klipp på ett riktigt stor orm! Kolla så får ni se / Frejjss



Riverside har premiär idag!!

Hej, idag tänkte jag bara ta det lungt. Idag på musiken så fick vi lyssna på Oprah i en halvtimme och en fick vi spela på gitar/piano och jag valde gitar.

Vad händer idag... Jo, idag tänkte jag bara ta det lungt för att jag känner mig inte helt frisk. Känner att jag är lite förkyld som inte är så värst kul. Men jag ska försöka att träna ikväll, om jag nu skulle orka det. Annars tänkte jag bara kolla på tv och sitta vid datan.

Nu tänkte jag sätta mig vid tven så vi hörs senare / frejjss



Ps: idag på Svt.se har Riverside premiär. Så ni som gillar andra avenyn måste kolla på det.

Tv3 - Kärleken checkar in

Sitter och kollar på Kärleken checkar in på 3an, och äter hallon. Måste säga att filmen är mycket bra. Just nu är det pause i filmen så då passade jag på att lägga in lite bilder på vad jag handlade på marknaden i Värmland. Imorgon är det skola igen. Börjar 08:00 och slutar vid 15:20, en ganska lång dag men får hoppas att dagen går snabbt.


Köpte 6 par strumpor

Och en Michael Jackson tavla

Och så hittade jag ett par skor

Sist men inte minst en Michael jackson tröja


Köpte också 3 armband och ett halsband som jag inte lagt upp på bloggen. / frejjss

Tillbaka efter en helg i Värmland

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Tåg resan hem gick bara bra, Lyssnade på musik hela vägen hem nästan. Det satte sig någon brevid mig som åt mat, och det luktade inte lite inte. När jag var i Degerfors så tog jag en bensträckare på 5 minuter sen skulle tåget gå igen.


Klockan 21:00 ska det vara en bra film har jag hört. Vet inte vilken kanal men vet att den ska vara bra!
Känner att jag är lite förkyld men får hoppas att jag är bättre till imorgon. Hur har eran helg varit?
Själv har min varit toppen, varit på marknad,köpt massa saker,varit med mormor, inte ofta man är hos mormor inte.

Här kommer lite bilder från Värmland. I nästa inlägg så kommer lite vad jag har köpt på marknaden. / Frejjss





Sitter i ...

Sitter i sängen och bloggar nu. Idag så åker vi hem till Stockholm igen. Bussen från Filipstad går 12:45 mot Karlstad. Sen tar vi tåget från Karlstad mot stockholm som kommer ta 3 timmar.
Vi är framme i Stockholm 17:30.

Igår kväll när jag skulle lägga över bilderna till datan så sluta internet fungera. Så bilder från Filipstad kommer när jag kommer hem eller om det funkar att lägga över på tåget.

Känner att jag börjar få lite ont i halsen, inte kul. Vi hörs senare! / Frejjss

Filipstad har en mycket stor marknad!

Hej, sorry för att det inte kom upp några bilder igår men idag blir de andra bullar. Bilder kommer när jag lagt över dom till datan!

Dagen: Började med att äta frukost, rostad bröd med mjölk. Sen borstade jag tänderna och sen begav vi oss mot marknaden. Jag blev förvånad hur stor den var! Man bara gick och gick och kom in på nya vägar. Men jag hittade, tröja,skor,armband,halsband,tavla,filmer (8st) 200 kr. Vi stannde upp och åt en god lunch. Det blev china mat och en cola till maten.

Ska snart ut och kolla in en fotbolls plan som ligger här i närheten. Nu ska jag gå ner och fika lite. Men vi hörs efter att jag varit ute och spelat lite fotboll. Då kommer  bilderna från dagen. / frejjss


sitter på bussen

Hej, sitter på bussen mot Filipstad. Först fick vi byta i Örebro. Vädret är inte så jätte bra här just nu. Mycket moln och ser ut att börja regna framåt kvällen. När vi kommer fram till huset så ska vi äta mat och fika.

Kommer lägga upp lite bilder framåt kvällen. Det ska bli kul att gå på marknad imorgon också! Hoppas det finns mycket att kolla på. Nu dör snart batteriet så måste avsluta mitt inlägg nu. Vi hörs ikväll / frejjss

Passion dricka mums!

Hej, Det var mycket trevligt hemma hos Farmor och Farfar måste jag säga. Det blev fika där, Saft och glass mums. Vi var där kanske 40 minuter och sen skulle vi till ica maxi för att handla hem lite till pappa. Farfar var så snäll och tog bilen så att vi inte behövde åka buss. Jag fick 200 kr också, av dom!

När vi kom hem så var klockan runt 20:00 och vi gick nästan ut direkt igen för att spela fotboll. På vägen dit så började det dugg regna. Men efter ett tag så började det spö regna, mysigt men kallt.

Sitter och dricker Passion frukt dricka, den är lite sur men värd att prova. Nu för tiden så börjar jag känna mig trött redan vid 22 - 22:30 tiden. På sommarlovet så var jag inte ens trött när klockan var 02:00 hah!

Som sagt, imorgon åker jag till Värmland för att hälsa på Mormor. Min bärbara data följer såklart med!
Åker hem söndag igen. Alltid trevligt att träffa Mormor. Hon är så snäll hihiih. Godnatt och ha en bra kväll / fre
jjss


Mot Farfar och Farmor

Ska snart till Farfar och Farmor och ta en fika. Men innan det tänkte jag bara fråga, är det någon som gillar Tokio hotel? För om ni gör det så gå in på den här länken och var med och tävla om att få träffa Hela Tokio hotel bandet! http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel.aspx
Ni måste kopiera länken!

Nä, nu måste jag åka mot Farfar och Farmor. Ps jag skrev att jag skulle till Farmor imorgon, jag ska till Mormor! / frejjss


Trött

Kollade nyss på en film som var riktigt bra, filmen hette The benchwardmers. thaimaten som jag åt idag var inte så jätte god. Nu ska jag snart sova är sjukt trött. Har inte mycket mera att säga idag så vi
hör
s imorgon igen. Sov gott / frejjss





Dags för premiär!

Missa inte Andra avenyn som har premiär 8:e September! Och Riverside har Premiär 7:e September! Missa inte det.
Andra avenyn har gått ett tag innan men Riverside har sin premiär den 7:e. Jag själv kommer sitta bänkad framför tven/datan! Det tycker jag ni också ska göra! Lovar er, ni kommer inte bli besvikna.

Nu sitter jag här och väntar på att man thaimat ska komma hem. Alltid gött med thaimat. Gillar ni thaimat?
Har tänk på att börja med dagens outfit kan det vara något? Hoppas det är något bra på tv ikväll! Det blir lugn kväll för min del. Hur kommer eran kväll se ut? /Frejjss






Thaimat nästa!

Hallojsan, Idag hade jag prov i skolan, Vi hade prov på blommor. Läraren la ut 18 blommor och sen ska man skriva vad dom heter. Ganska lätt måste jag säga att det var. Sen hade jag rast från 10:15 - 14:00 lång lunch heh. Sen hade jag matte i 1 timme och sen sluta jag.

På fredag så ska jag till värmland. Hälsa på Farmor, tar med datan så att jag kan blogga lite där ifrån.
Vi ska på marknad,fika,ta kort,vara ute m.m! Längtar, slipper en lektion på fredag då eftersom tåget går 15:00.

Snart ska jag ut
och spela lite fotboll och sen ska jag äta thaimat yeah! Thaimat är gott och starkt! Men vi hörs framåt kvällen då / Frejjss



Vet inte om jag lagt upp den här förut men jag gillar den!

Beck är sevärd!

Igår var jag för trött för att blogga. Men vi började med att åka in till T-centralen och hämtade ut biljetterna till filmen Beck. Efter vi hade hämtat ut dom så gick vi runt och kolla lite i affärer men jag hittade inget. Sen fick vi lite bråttom att köpa lite godis till filmen men vi hann och gick in och satte oss.

Efter bion så gick vi till Mc donalds för att köpa något att äta. Sen blev det raka vägen hem och plugga till No provet som jag hade idag. Filmen får 3/5 av mig. Om man gillar beck filmerna så är den sevärd!

Nu ska jag snart göra lite soppa och kolla lite på tv. / Frejjss


Min cola på båten ( 28e)

Bio-Beck

Nu är andra skoldagen avklarad. Snart ska jag åka iväg för att kolla på filmen Beck på bio. Hoppas den är bra! Jag berätter när jag kommer hem hur bra/dålig den var. Men innan jag ska gå så tänkte jag lägga upp dom där andra bilderna som jag lovade, so here we go:


Johan Palm med sin bror Henrik

Carola var på glatt humör

Charlotte perelli var på plats

Mattias från gruppen E.M.D var där!

Självaste Björn Borg var där!

Andreas carlsson!

Så det var lite fler kändis bilder. Nu måste jag (vi) springa till tåget så vi hörs sen! / Frejjss

Lunch

hejsan, har lunch till 13:20 så det är en ganska lång lunch. Idag började jag klockan 09:00 och började med att ha So då pratade hon om betyg och sånt. Vi fick lite papper på vad vi ska kunna för att få g-vg-mvg. Efter lektionen så skulle vi gå till Östra gymnasium. Där fick vi sitta och lyssna på vad andra har valt för väg att gå efter 9an.
Nu efter lunch har jag 2 lektioner sen slutar jag. Först So (igen) och sen bild. Dom är inte så långa lektioner så det är skönt.

Igår lovade jag att lägga upp lite fler bilder på kändisar men eftersom Blogg.se verkade vara segt så orkade jag inte göra det senare. Men lägger upp dom när jag kommer hem från skolan ok?

Nu ska jag äta jordgubbar och en risifrutti mums. Ha det gött så hörs vi framåt dagen. / frejjss


  Här är en gammal bild på ... gissa vem?

RSS 2.0