Utö imorgon

Hej, Blev inget bloggande förutom att jag länkade om den där semesterbild. Men igår åkte vi till djurö, Vi trodde att det skulle vara bättre än vad det var. Allt var nästan privat område där man inte fick vara. Så vi tog bussen en bit tillbaka för att se om vi såg något bra på vägen. Vi gick av vid en hamn. Simon tog en glass jag och patrik tog en pommes eller innan åt jag min sallad som jag hade köpt vid slussen. Kamran dog så att jag inte tog några kort. Själva bussresan tog ca 1 timme dit och sen hem tog det lite längre tror jag.
Idag så har jag inte gjort något spec mer än att ätit mat, ätit hallon och blåbär och spelat fotboll. Skulle egentligen haft träning idag men det blev inställd. Oh vad skönt det var att spela fotboll idag! ibörjan var det vara kallt men efter ett tag så började det spö regna. wiie jag gillar när det regnar. Imorgon så far vi igen och denna gång blir det Utö. Man tar en liten båt över till Utö som tar 1 timme. Vi ska fiska där borta ska bli så kul! berättar om det när jag
kommer hem imorgon. Nu ska jag bada och sen kolla på 2 1/1 men. Ha de / frejjss


Kommentarer
Postat av: - H*

- låter ju najsnajs!

2009-07-30 @ 23:21:58
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Encs

Hejsan, jag har veckans blogg tävling i min blogg med 5 finalister. Jag skulle vara jätte tacksam om just du ville gå in och rösta på vem du tycker ska vinna. Gör det genom att klicka här.

http://encs.blogg.se/2009/july/dom-5-utvalda-bloggarna-ar.html#comment

Tack så mycket. Ha det bäst Encs.

2009-07-31 @ 11:59:15
URL: http://encs.blogg.se/
Postat av: Linus

Hej, kommentera gärna om vad du tycker om min nya design på bloggen :)

//Linus

2009-07-31 @ 13:51:54
URL: http://linuss.blogg.se/
Postat av: Tobias

Dom bästa låtarna är bad, billie jean, heal the world, man in the mirror, will u be there, you're not alone, we are the world och the way to make me feel :) vilka tycker du?

2009-07-31 @ 20:02:28
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Nice :D gillar många låtar med honom!



Tack ;D

2009-07-31 @ 20:35:15
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0