Kändis bilder

Halloj stugan, kom nyss hem från en gala som hölls i Stockholm. Galan hette Polar Music Prixe 2009. Man fick inte gå in och kolla på galan men man kunde stå utanför och fota alla kändisar. Det var många kända från tv kändisar till artister. Jag tog några bra kort som jag tänkte lägga upp här.

Klockan 19:30 så har jag fotbolls träning. Nästa år kanske vårat lag läggs ner!?!? Både 93ornas  och 94ornas tränare slutar. Vi 94or spelar med 93or heh.

Imorgon så kanske jag ska på bio och kolla på den nya filmen Beck undra om den är bra? Någon som sätt den kanske? / frejjss



Molly sanden var på plats

Jill jonsson var på plats

Anna bergendal var på plats

kirsti tomita var på plats

Alla vet vem det här är idol 2009!

Alice Svensson var på plats

Fredrik Kämpe var på plats

Thomas di leva var på plats

Fler bilder kommer ikväll förvänta er några ''ganska'' kända då! :D

2 lektioner idag ;)

Idag blev det inte många lektioner i skolan inte. Idag hade jag bara 2 lektioner för att min lärare är sjuk och hade henne 3 gånger idag! Otroligt skönt att sluta så här tidigt. Tror nog att jag ska vila mig en stund och sen kolla lite på tv, är sjukt trött idag med.

På fredag kanske jag ska till  Värmland, och hälsa på Mormor igen. Inte bara jag, det blir med min bror och mamma. Dom har någon marknad i Värmland dagen efter och det tänkte vi gå runt och kolla på.

Ha det bra så länge så hörs vi senare/ frejjss


Hah sjukt kul klipp

Tjena, idag har jag spelat fotbolls match och det gick bra! Vi vann med 2-1 fast 2 i mitt lag fick rött kort. Satt nyss och kollade på youtube och så fick jag upp det här hah. Ni måste bara kolla på det.




Nu ska jag snart ut och spela fotboll och sen gå och lägga mig lite tidigare idag för att jag är sjukt trött! Vad har hänt för er denna söndag kväll då? Någon bra film ikväll? Hoppas det / frejjss

Michael Jackson

Michael jackson skulle idag blivit 51 år. Sorgligt att han inte lever på jorden längre men en sak är säkert hans musik lever vidare. Ett stort grattis till dig Michael Jackson. Vila ifred!!


Sommarkrysset,hemma från kryssning

Halloj, Nu har jag varit hemma ett tag, sen jag kom hem från kryssningen. När vi skulle gå på båten så var det någon ''gubbe'' som kollade på mig, sen såg jag han på båten ett flertal gånger och han kollade på mig och min bror varje gång!? Han var rätt skum och läskig hah. Fast det kanske var för att vi kollade på han? Vi åt iallafall god mat drack gott och hade det anmält trevligt. Jag vann också på såna där spel maskiner. Jag vann 300 kr och man som nästan aldrig vinner på sånt.

Det var fel på en maskin som vi spelade på, på den vann vi först 100 kr sen 50 kr och direkt efter 200 kr och sammanlagt vann vi 700, för sen blev den normal igen. Dom som spelade innan vann 1500 - 2000 kr hah.

Vi var av båten 15:45 och tog en taxi hem. När jag kom hem var jag trött och hade ont i huvet men nu verkar det ha gått över. Kollade på Sommarkrysset tills klockan 21:00 för sen började det en film på 5an. Den handlar om

Amerikansk komedi från 2006. Julia Jones letar länge efter den rätte i helt fel filmer, ända tills hon äntligen lyckas roffa åt sig drömkillen. Nu börjar problemen. Hon blir förföljd av ett förvirrat ex, en raskatt med magproblem och sina minst sagt underliga svärföräldrar - som alla hotar att förstöra hennes alldeles perfekta Hollywoodbröllop. Skriver mera senare / frejjss

Sommarglass.se

Hejsan, ska snart åka mot båten för att sedan åka mot åland. Det blir en kryssning det kan vara kul eller hur? Kommer nog ta en del bilder som jag lägger upp när jag kommer hem sen.

Bli medlem på gratis sommarglass.se och fixa poäng och sen kan du få glassar gratis är inte det hur bra som helst??
http://www.sommarglass.com/?r=9356  gå in på den så kan ni bli medlem, det tar bara någon minut kan jag lova. / frejjss



birka paradise

Hejhalloj, Har nyss tagit ett varmt bad. Idag köpte mamma hem en vitamin well med smaken av grönt äpple riktigt god!
Dagen middag idag blev pankakor och kycklig soppa mums hih.
Jag ska snart sova tänkte jag, men idag när jag spelade fotboll så kom en bil inkörande mot parkeringen, och dom har kört en till gång innan också när vi var där, då frågade dom om vi hade någon mobil på oss men då sa vi att vi inte hade det. Sen åkte dom in på planen och körde runt där som en galning. Undra om dom hade gett tillbaka mobilen om någon av oss hade lånat ut den. Hum tror inte det.

Nej nu ska jag kolla färdigt på 2 1/1 men sen sova. Upp tidigt imorgon för att gå till skolan sista dagen wiiee sen helg.
Juste imorgon ska jag åka båt, Birka paradise men berättar lite mer imorgon. Hejdå / Frejjss



Prao i höst

Kom just hem från Skolan, Tänkte berätta lite vad vi fick veta/gjorde. Vi pratade om klassresa hur vi ska göra och så. Några vill åka till Gotland andra till London så vi får se vart vi kommer fram. På idrotten hade vi brändboll inte för att jag gillar det så jätte mycket men kan inte säga att det är tråkigt. Och idag fick vi välja vad vi skulle ha på elevensval och jag valde fotboll.

Imorgon ska vi få info om vårat prao som vi ska ha om någon månad. Sen så kommer dom nog ta upp lite om gymnasium också.

Vet inte vad jag ska göra idag, Jag har alltid haft träningar på torsdagar förut men nu är det så att A-laget har den tränings tiden nu så det blir ingen träning idag. Fast det kan vara skönt också. / Frejjss



En ''liten'' kille dansar MJ

Kollade nyss runt på Youtube och såg någon ''liten'' dansa till Michael jackson - Beat it och jag måste säga att han var/är grym! Kolla på detta klipp säger jag bara!! / Frejjss


Klockan är nu 12:29 och skolan är slut

Skön skoldag blev det idag. Vi började med att ha svenska i 40 minuter och då pratade vi bara vad vi hade läst tills idag. Vi fick en läxa att läsa några sidor som jag skrev i ett tidigare inlägg. Sen var det lektionen över och då började nästa som var So, Då gick vi igenom vad vi skulle göra tills jul lovet. En stund in på lektionen kommer våran No lärare och säger att han måste åka för att hans son har blvit sjuk, han är kanske 5 år nu. Då blev det ingen No så jag gick hem och bytte tröja för att jag var så blöt. Sista lektionen var svenska/engelska där läste vi lite i både svenska och engelska.

Får se vad som händer nu. Kolla lite på tv ta en macka och bara ta det lungt ett tag. Är trött fast jag varit uppe ganska många timmar heh. Vad händer för er denna onsdag då? Ska ni göra något kul efter skolan/jobbet?
Nu måste jag ta en macka så vi hörs sen / Frejjss



                             Ajaj Kapten ;D

Smurffi,film,fotboll

Kollade för en liten stund sen på Linas kvällsbok som gick på 5an. Den var helt okej tycker jag. Någon som såg den?
Ska snart sova/läsa några sidor i en bok som vi fick idag på svenskan. Det var bara 7-8 sidor hah!

Hur har era första skoldagar varit då? Dålig/bra/mycket bra? för min del har det varit bra men jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen. Hoppas det blir bättre på morgonen för att jag är trött varje morgon, fast det kanske är för att jag inte sover så mycket man ska sova?

Spelade lite fotboll tidigare på kvällen också. Vad har ni gjort denna dag/kväll då? / Frejjss



 Denna dricka är god. Köpt på Åland, vet inte om den finns i Sverige

Prison break is over

Igår kollade jag på Prison break som också var det sista på hela serien. Jag har nästan aldrig missat ett enda avsnitt under hela serien. Ni som inte sett det köp serien i affären om den kommer ut!
Idag ska jag inte göra mycket alls tror jag kanske sätta på någon film eller något sådant blir det. Imorgon blir det en bra skoldag börjar 08:00 och slutar 12:20 skönt va?

Har inget att göra så jag kan lägga upp lite bilder från Åland som inte kommit upp än. / frejjss





















Man in the mirror

Sitter och lyssnar på Michael Jackson och tänkte att jag skulle lägga upp den på bloggen! Den är jätte bra kan jag lova men många av er har nog hört den må jag tro / Frejjss


Dåliga saker med att skolan börjat

Kom nyss hem från första ''riktiga'' dagen från skolan. Inte för att vi gjorde så mycket idag än att på varje lektion pratade alla lärare om vad som kommer här näst. Det verkar bli bra med allt inom skolan iallafall.

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att träna klockan 19:30 och sen klockan 22:00 kolla på Prison break.

Saker som är dåligt att skolan börjat:

* Man kan inte vara uppe för sent
* Man får prov,läxor och annat tråkigt
* Man kan inte komma hem för sent
* Man måste gå upp tidigt

Heh kommer inte på något mera. Ni kanske har något mera till den här listan? / Frejjss



Svårt med rubrik ibland

Hej hur mår ni denna söndag kväll? Själv mår jag helt okej. Spelade nyss 3e bingo men vann inget idag tyvärr. Imorgon blir det skola, börjar 08:00 och slutar 15:25 inte kul kan jag säga.

Är ni ute efter att handla kläder på internet men hittar inget? Jag har handlat från den här sidan och tycker den är mycket bra för att handla kläder på http://www.zoovillage.com/ själv ska jag gå in där och kolla om jag hittar något smått och gått. Känner mig rätt trött och tror jag ska ta ett bad snart. Brukar alltid bada på en söndag såhär innan skolan börjar. / Frejjss


                                  Hahaha!

Hah lite rolig/cool sak ?

UFO Cap(Umbrella)

Hah kolla vad jag hittade på internet.  Är den inte cool? Isället för att hålla i sitt paraply så sätter man bara på den. Men den är nog till för lite mindre barn som man ser på bilden eller hur? / Frejjss

Bingolotto

Hej idag var jag vid vega och kollade runt lite. Men fanns inget som jag ville ha så jag/vi vände om nästan 5 minuter efter. Dom skulle vidare till Farsta och köpa thaimat men jag orkade inte så jag gick av tidigare.

Idag ska jag spela Bingolotto klockan 19:00 vet inte varför men det är kul på något sätt. Nu var det ett tag sen jag spelade det men jag får hoppas att jag vinner något iallafall! Klockan 22:00 så ska jag kolla på Barcelona på fotboll.
Nu blev jag hungrig så jag ska ta något att äta vi hörs lite senare / Frejjss



Lite bilder som jag lovade

Här kommer lite bilder som jag lovade:



















/ Frejjss

Scary movie 2

Hejsan runt om i landet, vad har ni för er denna lördag kväll? Själv har jag varit på en matfestival där man fick smaka lite smått och gott. När jag kom hem så körde jag och 2 till lite fotboll nu på kvällen. Men efter ett tag blev det för mörk för att spela så vi gick hem.

Om 30 minuter så ska jag kolla på en film och filmen heter s
cary movie 2. Den handlar om:

 Amerikansk komedi från 2001. Ett år efter händelserna i Scary Movie 1 är Cindy, Ray, Shorty och Brenda på college, där de försöker glömma vad som hände förra årets Halloween. Men när den ondskefulle professor Oldman föreslår att de ska undersöka det så kallade Hell House flyter snart blod, spyor och var i stora mängder. Huset är fullt av dystra hemligheter och vännerna kämpar för att avslöja dem. Oavsett hur skvättande och ofräscha de är.

Jag tror nog många av er har sett den och det har jag med men det var nog länge sen heh. Jag hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon.


Ps: jag kommer nog lägga upp lite fler bilder från åland ikväll hihi / Frejjss


Bruno

Hej, igår var det en mycket kul dag/kväll. Efter fotbollen igår så åkte vi in till Stockholmsödra för att kolla på en bio. Först tänkte vi kolla på drag me to  hell men eftersom den gick för sent så kollade vi på en annan film som hette Bruno. Det var en av dom roligaste filmerna jag sett på länge måste jag säga. Om ni gillar komedi så kan jag rekommendera den filmen.

Idag ska jag till en matfestival som är i Tanto det ligger ca 25 min med buss och tåg här ifrån. Imorgon ska jag kanske åka och kolla på en El-scooter. Skönt om man tex ska spela fotboll så behöver man inte gå och kan isället åka med den. / frejjss









Mycket skoj idag :)

Hej kom hem från en dag på en äng. Vi kastade frisbee med hela klassen fast det var olika grupper och det var kul!
Jag visste inte vart vi skulle samlas idag det enda jag visste var att vi skulle samlas 09:00. Men när jag gick ut ur huset så kommer en klasskompis gående där.

Idag har jag fullt upp. Om ett litet tag ska jag spela fotboll och sen ska jag åka och köpa thaimat och sen på kvällen ska jag på nattbio! Aldrig varit på nattbio förut men nu blir första gången. Vet inte vilken film det blir (vi) får hitta någon bra!

Igår såg jag på En konsert på grönan som jag skrev igår och vi kollade på Johan Palm den unga idolen. Han har sin egen stil och kör sitt eget race och det är ju bra. Jag fotade lite och tänkte lägga upp några.



















Nu ska jag ta en macka innan jag går ut och spelar fotoll. Vad ska ni göra idag? / Frejjss

Konsert 20:00

Hej idag ska jag in till Grönalund och kolla på en konsert. Den börjar 20:00 så jag åker in vid 18 tiden. Vem tror ni är på grönan? jag vet hihi. Men innan jag (vi) åker till grönan så ska vi spela lite fotboll. Köpte en ny boll igår med för bollen innan var dålig.

Nästa vecka börjar (riktiga) skolan för mig. Nästa vecka börjar alla lektioner och sånt. Igår prata vi bara lite och idag så åkte vi till till ett bad fanns ingen bada hah. Imorgon ska vi göra något på Rudan tills lunch sen tror jag vi slutar. Nu ska jag ta något att dricka. / Frejjss














Dom här bilderna ... det är lite vad jag ätit på Åland.

Första skoldagen

Kom nyss hem från första skoldagen. Vi samlades vid våra skåp klockan 09:00 och gick sen in till ett klassrum. Dom berättade vilka som hade slutat på skolan och vilka som var nya. Många lärare som vi har gillat har slutat och det var inte så kul. Sen fick vi schema och papper sen fick vi en rast på ca 25 minuter. Sen fick vi flera papper.. innan vi fick gå skulle vi prata om vad vi gjort på sommarlovet. När alla hade pratat så fick vi äntligen gå.
Är trött just nu. Första gången man går upp 08:20 på hela sommaren hah. Snart kommer flera bilder från Åland. Nu måste jag ta något att äta och kolla på tv. / Frejjss



Skolan börjar imorgon :/








Så några till bilder från Åland.... lägger upp flera sen datan är för seg just nu. Idag har varit en sån här tråkig dag. Det är lixom bara att vänta på att skolan ska börja som nu börjar imorgon. Det ska inte bli kul kan jag säga. Börjar 9an nu också. Är de det jobbigaste året eller? När börjar ni skolan och vilken klass? / Frejjss

Mera bilder

Börjar bli trött nu. Det är nog bara för att jag gick upp så tidigt på Åland plus att det var en timme fram där! Så jag tänkte sova snart men innan jag sover så lägger jag upp lite flera bilder. Imorgon/idag så ska jag äta thaifood. / Frejjss














Trött efter dagen match

Igår var jag på Grönan och såg på Sommarkrysset som sagt. Jag tyckte alla var bra denna lördag! Jag och Simon tappade bort Patrik sen träffa vi han efter hah. Han hade fått sitt plats på andra rad även fast vi bara var där 10 minuter innan det började.
Jag och Simon gick mot sidan och stod ett litet tag men sen gick vi upp för en trappa och kollade där ifrån. Man såg bra fast det var lite långt ifrån och från sidan. Men jag filmade när Kevin sjöng och det blev en ganska bra video.


Imorgon händer inte mycket tror jag. jag har träning imorgon det kan nog bli kul (kanske). En sak jag inte ser fram imot är skolan som börjar på onsdag. Fast vi börjar inte ha lektioner dom första dagarna. Schemat börjar på Mån veckan efter.

Nu ska jag kolla på tv och sen sova är trött efter dagens match heh. Men lägger upp klippet som jag filmade på Kevin Borg på Sommarkrysset. / Frejjss

Bilder från Åland

Hej, Kom nyss hem från en fotbolls match. Vi möte dom som låg näst sist men endå förlora vi med 6-1 hah. Synd att våran målvakt blev skadad bara, annars skulle vi nog inte släppt in 6 mål. Igår åkte vi hem från Åland. Båten gick 14:25 finsk tid. När vi satt ute på däck så kom den en helikopter som flög ner på båten för att det hade hänt något en våning upp. Fick aldrig reda på vad som hade hänt men om jag ska gissa så tror jag att det var någon som hade fått hjärting fark eller något. När jag klev av båten så hämtade Farfar oss. Jag gick av vid slussen för att jag skulle möta upp Simon och Patrik för att sen se Sommarkrysset. Vi kom dit 19:50 och det började 20:00 hah så vi fick inte så bra platser men man såg mycket bra iallafall. Dom som medverkade i Sommarkrysset var Kevin Borg,Heat,Carolina af ugglas m.m

Har ganska mycket bilder från Åland som kommer upp lite då och då. Imorgon eller på Tisdag så ska jag och pappa åka och kolla på Mini pc dator. Undra om dom är bra eller om dom är sega. Någon som har någon??

Här kommer ett antal bilder som jag tagit på Åland.




                    Första bilder jag tog på Åland tror jag :)

      

           På denna båt åt vi middag en kväll



          Utsikt från ett tåg vi åkte (tog det utomhus)




Så några bilder kom där iallfall men det kommer mer under kvällen! / Frejjss

Sverige imorgon

Sitter vid en data på hotellet just nu. Min födelsedag var bra här på Åland. Först åt vi god mat sen gick vi till ett ställe där dom spelade musik till 00:00 riktigt duktig på att sjunga!! Sen sjöng dom en Michael jackson låt som jag ville höra och sen sjungade han ''jag må han leva'' och alla började sjunga med. Det kanske var 30-50 personer som satt där. Fick en kamra och ska få en Mini Pc dator när jag kommer hem. Fick 4000 av mormor och 1300 av Farfar och Farmor.

Idag är det sista kvällen här på Åland. Imorgon åker vi hem. Båten går hem 13:30 Finsk tid. Har ganska mycket bilder här ifrån också hihi. Nu ska jag gå ut till min Familj och sitta ute i solen. Men vi hörs imorgon när jag kommer hem.
Ha en fin kväll / Frejjss

Min födelsedag idag!!!!!

Hej, igår blev det en tidig kväll för att det inte fanns något att göra här på åland. Blev en sen middag igår. Vi gick till en pizza resturang och åt mycket gott. Vi snart till hamnen och äta middag men det blir nog en lite dyrare middag för att det är min födelsedag idag!! Grattis till mig :) Fick en kamra innan vi åkte hit till Åland sen när vi kommer hem igen ska jag få en mini pc dator. Är dom bra??  Idag har jag badat i en inhomhuspool i en liten stund. Vi bokade Poolen i 1 timme och det kostade bara 20 kr per person. Sen dirket efter gick vi ut och badade i utomhuspoolen för att det blev lite sol. Ojoj vad varm den var det var 28 grader i utomhuspoolen!!!

På onsdag börjar skolan igen. 9an börjar jag nu. Då blir det mycket nationella prov och det blir inte kul heh. Nu ska vi säga till receptionen att ringa efter en taxi så vi hörs nog imogon igen. Ha det bra / Frejjss

 

Ska snart ut och äta...

Hej, kom fram till åland vid 13:20 från att ha åkt båt ca 5-6 timmar. Ska snart ut och äta middag vid hamnen.
Det är ett bra hotell med bra rum och en pool som är ganska stor. Det var 28 grader i poolen idag och det var riktigt skönt att ta sig ett dopp.

Är trött för att jag fick gå upp så tidigt idag. Mamma tjatade på mig att jag skulle gå upp hela tiden för annars skulle jag nog inte orkat gå upp heh. Farfar körde oss till båten och det var ju toppen eller hur?

Ska ta lite bilder ikväll så det blir mycket bilder då jag kommer hem. köpte nyss en Froosh mycket gott. Nu ska jag snart gå för att sedan äta god mat!! Ni får ha det så bra i Sverige :) Är det bra väder där ??? / Frejjsss

Åland imorgon

Hejsan i stugan, Sitter här och dricker en Capri-Sonne gött måste jag säga. Snart börjar Djurgården-Hammarby man får hoppas på att djurgården vinner matchen! Mycket stabilt lag! Jag skrev igår att jag kanske skulle åka till Barcelona men det blir inget så långt bort isället åker vi till Åland och bor där 4-5 nätter och kollar runt lite i stan. Om det blir fint väder badar vi och spelar mini golf och bara tar det lungt hur skönt som helst!
Båten går 07:45 imorgon så det blir att gå upp tidigt. Blir mycket foton där ifrån må jag lova.

Nu ska jag leka lite med katten och sen kolla Djurgården-Hammarby skriver ikväll/imorgon innan jag åker.
ha det bäst / Frejjss

Sommarkrysset

Kom nyss hem från Gröna lund. Eller inte ''nyss'' men för ett tag sen. Åkte in ganska sent så vi var kanske där 40 minuter innan Sommarkrysset skulle börja men vi fick ganska bra ståplatser måste jag säga. Någon som såg det?
Darin Emilia Star pilots var med denna vecka. Darin sjöng några Michael Jackson låtar och det var ju trevligt. Efter pogramet så gick vi och åt mat. Vi satt där 50 minuter och sen åkte vi dirket hem.

När jag kom hem så stod ett fönster öppet och det är ju inte bra när min katt försöker smita ut ganska ofta. Så när vi såg att det var öppet så kollade vi om vi såg katten. Nej vi letade lite snabbt i huset men hittade honom inte. Jag gick ut på framsidan för att se/höra något. Jag hörde något mjaau så jag kollade närmare och så satt han där/lekte men min grannes katt hah. När jag skulle ta upp honom så sprang dom båda uppåt. Man såg ju inte något eftersom klockan var mkt och att det var jätte mörkt. Men så satt jag bara stilla vid gräset så kom han fram så att jag kunde ta upp honom hihi. Man kan ju undra hur länge han varit ute? Jag och Mamma åkte vid 18:10 sen kan han ha gått ut vilken minut/timme efter vi gått. Nu ligger han i soffan och sover hih.

Ska också sova snart men lägger upp några bilder jag tog vid Sommarkrysset och vid båtarna.








Kanske åker till Barcelona :)

Gick nyss upp. Alltid skönt att sova ut lite tycker jag! Vi håller och kollar runt för fullt på resor. Vi kanske kommer åka till Barcelona om vi inte hittar något annat.. men det är bra att åka till Barcelona eller hur!? Om vi nu ska åka dit så kommer jag fira min födelsedag där borta. Då kommer jag få mina presenter innan vi åker och det är ju bättre än att vänta tills man kommer hem igen och det kanske är lite jobbigt att ta med sig presenterna dit bort. Jag vet redan vad jag kommer få i present hihi. Det får ni se när jag fått det. Oj nu fick jag lite bråttom hära så vi hörs ikväll / Frejjss





Lugn dag i stort sätt

Idag har jag inte gjort så mycket. Gick upp vid 14:00 för att jag var så trött. Men jag satte mig vid datan efter ha gjort en macka. Gick på lite olika bloggar och kollade vilka som hade bloggat. Sen lyssnade jag på musik och kollade på tv.
Sen när mamma kom hem så var det mat dags. När jag var klar så var det dags för träning. Jag tränade till 21:30 och gick sen hem och kollade på 2 1/1 men.

Snart ska jag kolla på Kvarteret Skatan och det går på svt.se och det är ett humor pogram. Det är för kul! Så jag tycker ni ska gå in och kolla och se om ni tycker det är bra.

Nu ska jag sätta mig och kolla på det. Dricker saft och äter en kaka mums. Förlåt jag har ju sagt att jag ska lägga upp bilder på Lady Gaga från Gröna lund.. men nu har min bror kamran i Kalmar och kollar på någon festival dära. Imorgon åker han och Simon till Öland innan flyget går hem. Själv hoppas jag på att få åka utomlans innan skolan börjar. Men verkar inte bli så. Om vi inte åker utomlans så åker vi någon stans i Sverige. Eller kanske Talin, Åbo, Åland, Danmark vi får se vad som verkar bäst. / Frejjss





Väntar på serverad mat :o

Nu är jag hemma från att ha hämtat ett paket med Simon. Han hade köpt en klocka och en väska. Mycket fina grejer.
Nu väntar jag på att få maten serverad. Sen blir det ut och spela fotboll. Imorgon åker Patrik och Simon till Kalmar för att kolla på någon spelning själv har jag träning.

Igår var jag och såg Sommaren med Göran. En mycket rolig film måste jag säga. Den får 4 av 5 av mig. Jag skrattade ganska mycket under filmen också. Efter vi hade hämtat ut biljetterna så åkte vi till ÖB för att handla smått och gott till bion isället för att handla dyrt vid bion. När vi kom hem gick vi ut dirket igen för att spela fotboll.
Nu sitter jag här och dricker vatten. Hörs ikväll / Frejjss





Sommaren Med Göran Idag :)

Hejsan, idag ska jag kolla på Sommar med Göran. Hoppas att den är en rolig och bra film. Just nu sitter jag här och äter en macka. Innan bion kanske vi spelar fotboll. Skriver om dagen ikväll.. vad ska ni göra idag då? ska ni hitta på något kul?/frejjss


Thai mat mMmMm

Hej, Blir ett ganska kort inlägg nu. Idag spelade jag lite fotboll på dagen. Sen bestämde vi oss för att åka och köpa Thai mat. Jag tog kycklig med bambuskott och grönsaker. Det var stark och mycket mycket gott. Ikväll klockan 22:00 är det Prison break.. fast då kanske jag är ute och spelar fotboll så i värsta fall så får jag jag se det i efterhand. Går nog repris någon dag i veckan. Har träning om 50 minuter. Hah först spelar jag fotboll på dagen sen har jag träning sen spelar jag på kvällen hur mycket orkar jag egentligen? Ikväll kommer några bilder på Lady Gaga fast dom är inte så bra. Ska kanske få en ny kamra när jag fyller år men det skriver jag om senare. Hörs senare / frejjss


Lady Gaga - Grönalund

Hej, Idag var jag på Gröna lund med Patrik och Simon. Vi tog tåget från Skogås 17:51 mot stockholm södra för att sen ta bussen där ifrån till Slussen. När vi kom fram till Slussen så såg vi att det var för mycket folk som skulle ta båten över till Grönan så vi fortsatte med bussen och åkte isället hela vägen fram till Grönan. Det tog såklart längre än att åka båten över. När vi klev av såg vi att det var jätte lång kö för att köpa intre biljetter men som tur är har vi Gröna kortet. Så vi kom in på 5 sek kanske heh.

 Shit har aldrig varit med om så mycket folk på Grönan som det var idag. Man kunde inte ens ta sig förbi på några ställen. När det var 20 minuter kvar tills showen skulle börja så ställde vi oss så att vi skulle så något iallafall. Som vanligt så blev det försenat 5 minuter.. När det var dags så såg jag att många tog upp sina kamror för att fota den som ''alla var där för att se'' Lady Gaga. Hon sjöng live och det var ju toppen. Jag tog lite kort men det var ganska långt ifrån fast bättre än inget eller hur?

Hon bjöd på en riktigt bra show tyckte jag. Det var många låtar som jag inte hade hört förut. Men den bästa låten som hon sjöng var Poker face. Den är riktigt grym. Galet mycket folk som kollade. Någon som var där? Hoppas hon kommer till Stockholm igen, då måste jag åka och kolla helt klart.

När hon hade sjungit klart så åkte vi till Centralen för att köpa mat. Jag var jätte hungrig och det beror på att jag bara hade ätit frukost sen hade jag inte ätit något annat tills klockan var 22:00. Då är det klart man är hungrig eller hur?

Kort som jag tog kan inte komma upp idag för att kamran tog slut som vanligt. Dom kommer upp imorgon vill jag lova.

Jag fyller år 12 aug! Inte långt kvar tills jag blir 15 år. Jag tror jag önskar mig en kamra och en mini pc dator. Några förslag på vilken kamra/data jag kan önska mig?

Imorgon blir det inte mer än att äta Thai mat och ha träning. Sen på tisdag ska jag kolla på Sommaren med Göran. Den verkar så himla bra. Det är en komedi och det som jag tycker är så kul hih.

Blev ett ganska långt inlägg idag. Justet jag hade lovat att lägga upp bild på min nya klocka men eftersom jag inte hunnit ta kort på den hemma så får ni se hur den ser ut på hemsidan.
/ Frejjss


Do not miss lady gaga at Gröna lund tomorrow!!!

Sry för dålig uppdatering idag. Men jag vaknade iallafall klockan 12:45 gick upp och tog en macka och satte på mig kläderna. Sen satt jag en kort stund vid datan för att sen vidare till ica maxi. Simon skulle med så han kom kanske klockan 13:00. Mina föräldrar gick före till bilen. Sen glömde vi bort att vi skulle åka så dom ringde och frågade om vi skulle komma snart så vi sprang ner till bilen och sen åkte vi iväg. Jag köpte 2 glas flaskor med cola MmmMm. Sen fick vi gratis te också mums. När vi kom hem så skulle jag snart på min första fotbolls träning på evigheter ''kändes det som'' Men det gick iallafall bra på träningen. Vi tränade från 17:00 till 18:30. Nu ska jag snart äta mat och sen kanske ut och spela lite fotboll heh.

Imorgon smäller det. För imorgon ska vi till Grönalund och kolla på Lady Gaga som är där. Hon ska sjunga 20:00. Fast iförsig tror jag att hon kommer sjunga play back fast är inte säker. När man nu bor i stockholm och inte ska göra något annat imorgon så är det klart man inte missar det! Eller hur??? Ska försöka ta massa kort om man nu kommer se något. Vet inte hur många som gillar Lady Gaga. Du som läser detta kanske gillar henne eller hur? Oj nu flyger tiden iväg nu ska jag äta så vi hörs senare ikväll. Då lovar jag att lägga upp en bild på min nya klocka hihi. / frejjss


  Gillar denna bild hah vet ej varför men den är cool på något sätt hihi

RSS 2.0